Studeren is voor sommigen een lijdensweg, voor anderen is het dan weer de mooiste periode van hun leven. Maar voor iedereen komt deze ooit tot een einde. Unifac wil alle studenten van de Universiteit daarom helpen met het voorbereiden op het leven na het studeren.

Steeds meer en meer studenten zijn al bezig met hun carrière na het hoger onderwijs voor te bereiden (en terecht!). Verschillende verenigingen spelen hier al reeds op in, al missen wij diversiteit. Daarom zijn wij samen met onze partners op de Universiteit op zoek gegaan naar een traject waarmee we de laatstejaars -en ook eventueel andere geïnteresseerden- kunnen helpen voorbereiden op wat komt na het afstuderen. Dit willen wij doen aan de hand van workshops die doorheen het jaar gegeven zullen worden. We proberen jullie een zo breed mogelijk gamma aan informatie mee te geven: van persoonlijke zaken, tot de zoektocht naar een job. Op deze manier willen we iedereen tips geven voor een goede start aan het ‘werkleven’.

Hopelijk zien we jullie op één van de workshops, tot dan!