Op het Talent Forum krijg jij de kans om je talenten meer in de kijker te zetten en kan je extra informatie verzamelen over je toekomstige carrière. Deze ontwikkeling stimuleert de Universiteit Antwerpen door op dit event een veelheid aan mogelijkheden te bieden voor zijn studenten. Hieronder zijn ze kort opgesomd, met een beperkte uitleg.

Ik wil me nu al inschrijven

Beurs

De beurs bestaat uit meer dan 150 standen van organisaties en bedrijven uit verschillende sectoren. Via deze diversiteit kan elk student wel aan zijn trekken komen voor boeiende opportuniteiten te vinden.

Meer info over de beursstanden

Infosessies

Niet alleen de aanwezige bedrijven kunnen interessant zijn, ook het uitgebreide gamma van infosessies kan een perfecte aanvulling zijn zodat jij je kan voorbereiden op wat komt na de studies. Deze lopen van hoe te solliciteren, tot wat volgt bij het doctoreren.

Wat zijn juist die infosessies?

CV-Screening

Een goed CV is een stevige voet tussen de deur bij elke sollicitatie, maak dus zeker gebruik van dit moment om je CV eens te laten doorlichten door echte professionals.

Hoe gaat zo'n screening juist in zijn werk?

Portretfoto

Staat op dit moment in de hoofding van jouw LinkedIn-profiel en op je CV, ook nog zo’n foto die je toevallig ooit hebt laten trekken? Misschien wordt het toch eens tijd voor een professioneel portret dat op maat gemaakt is voor professionele doelen.

De photo corner is hier helemaal op voorzien.

Ik heb nood aan die foto!

Kortom geen enkele reden om je niet in te schrijven!

Ik schrijf me in!