Talent Traject

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Talent Traject sluit aan op Talent Forum, de jobbeurs van Universiteit Antwerpen, waarbij Unifac de studenten ondersteunt in de voorbereiding op de arbeidsmarkt.
De 120 bedrijven die terug te vinden zijn op Talent Forum zijn op zoek naar afstuderende studenten die interesse hebben om bij hen te komen werken. De studenten geven vaak aan dat ze niet voldoende voorbereid zijn op de vragen die gesteld worden door de bedrijven. Hier hebben we met Talent Traject op ingespeeld door een week voor de jobbeurs twee workshops te organiseren omtrent ‘Hoe pitch je jezelf?’ en ‘Het opstellen van een CV en LinkedIn’.
De week na Talent Forum wordt er een workshop georganiseerd om de studenten voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Hierbij gaan we langs bij een bedrijf, om de student reeds in contact te laten komen met een bedrijfsetting.
Door middel van Talent Traject streven we er vanuit Unifac naar om de studenten, waarbij vanuit de faculteiten de betreffende informatiesessies niet worden aangeboden, op te vangen. Voornamelijk willen we dat de studenten vol goede moed en zelfzekerheid op de bedrijven kunnen afstappen met het gevoel dat ze goed voorbereid zijn.