Damien Claes

Functie

Cultuur

Geboortedatum

07/04/1997

Faculteit en studierichting

Bedrijfswetenschappen en economie – Toegepaste Economische Wetenschappen

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Dames ende heren, met het grootste genoegen stel ik u voor aan Damien Claes!

Voor de studenten SEW zal haar zonnige glimlach geen nieuw zicht zijn. Na 2 jaar als respectievelijk Tutor en Quaestor bij Socio Economica te zijn, heeft ze haar stempel alreeds kunnen drukken op het studentenleven. Deze stempel is zeer snel te herkennen aan haar creatieve ingevingen, passie voor de student en bovenal de gedrevenheid om overal het meeste uit te halen.

Dit jaar brengt ze die waanzinnige talenten mee naar Unifac, waar ze als Cultuur het Calamartesfestival zal organiseren (be there or be nen onozeleir)! Ikzelf als medecultuur zou niemand liever willen dan ons Mientje om dit topevent tot leven te brengen. Damien is iemand die elke kamer waar ze binnentreedt, oplicht met een lief woordje, een goed grapje, of de klassieke woorden “moete nu eens wat weten” waarna een waanzinnig verhaal of een diepgeheime roddel zal volgen. Maar business is ook business, en wanneer er hard gewerkt moet worden kan je zeker rekenen op Damien om het schip mee recht te houden. Deze meid is een parel van jewelste en succesvol op alle vlakken: Zowel op academisch als privé (sorry jongens, haar hart is reeds gestolen) houdt ze zich intens bezig, om zichzelf voor de volle 100% te geven voor haar passies.

Met een topgriet zoals Damien mag heel Unifac blij zijn, en vooral ik. Want niemand beter om samen Calamartes mee te organiseren. Damientje, ik ben blij dat jij in mijn team zit xxxx

Je Kapoen,
Arne