Eva Hendrickx

Functie

Media & Marketing

Geboortedatum

29/10/1998

Faculteit en studierichting

Sociale Wetenschappen – Sociologie

Door de ogen van een mede Unifac’er

Het is aan mij om u Eva Hendrickx voor te stellen, onze verse Media & Marketing van het Unifac-team 2019-2020.

Ondanks dat het Eva haar eerste jaar is in een praesidium gaat ze wel een tijdje mee in het studentenleven en was ze al een zéér geliefd lid bij meerdere clubs!
Deze rosse deerne gaat nu haar 4e jaar in aan de Universiteit Antwerpen, waar ze Sociologie studeert. Dit jaar zal ze ons wel tot grote treurnis verlaten want het 2e semester vertrekt ze op Erasmus-avontuur naar Göteborg (Zweden). Dus twijfel niet lang om haar aan de haak te slaan, want in januari is ze al weer weg.

De goede lezer onder jullie heeft al kunnen opmaken dat Eva een haarkleur bezit waar menig man en vrouw zich gedwongen om voelt om opmerkingen over te maken. Maar naast haar knappe verschijning staat er met Eva ook een vrouw voor jou die aan de juiste principes in het leven waarde hecht. Zo komt haar haar al recht van onrespectvolle, debiele mannetjes die vol van hun eigen zijn. Voeg daar haar sappig Kempens accentje aan toe en je krijgt prachtige quotes om in te kaderen. Geen reden dus om haar niet aan te spreken. Ten slotte wil ik nog toevoegen dat je eens goed moet opletten als Eva lacht, dan hoor je daar een schattig knorretje naar boven komen!

Afsluiten doe ik graag met de woorden van Guido Pallemans aan Alain Vandam: “Ik ben blij dat gij in mijn team zit”.

Robin xoxo