Julia Dekeukeleire

Functie

Public Relations

Geboortedatum

11/06/1998

Faculteit en studierichting

Sociale Wetenschappen – Sociaal Economische Wetenschappen

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Juul, Jul, Julia of hoe ze het zelf het liefst heeft ‘Zjulija’
Mijn allerliefste Juul

Ik herinner me onze eerste ontmoeting nog goed een dikke twee jaar geleden en ik herinner me vooral dat ik toen dacht: ‘volgens mij vindt die Julia mij niet zo’n toffe’. Van een foute inschatting gesproken … Want nu, 2 jaar na datum, maken wij samen plannen om de wereld te zien, vertellen we mekaar alles, plassen wij in ons broek van het lachen met elkaar, zie ik jou bijna elke dag van de week zonder je schoon koppeke beu te raken en kan ik zeggen dat onze vriendschap toch wel naar ‘the next level’ is getild op verkenningsdagen 😉
Ik vind het dan ook moeilijk om haar te delen, maar voor jullie maak ik een uitzondering: ik stel ze graag en met veel liefde aan jullie voor: ons Julia!Julia is zo’n vrouw waarvan je als man alleen maar kan dromen. De twee Robinnekes in ons team mogen dan ook hun pollekes kussen dat ze haar hebben kunnen strikken voor een trio (een strikt werkgerelateerd PR-trio, wel te verstaan)! Maar Julia heeft nog meer eigenschappen: Julia is de volle 1.79m (haar lengte volgens haar Nederlands paspoort, want ja, ze heeft roots in het land van de klompen en de kaas) aan chaos. Julia is te laat komen. Julia is een planning waar ge poot noch staart aan ziet. Maar Julia is ook graag zien. Ik ken niemand die de mensen, de wereld en het leven zo graag ziet als Julia. Julia is de dingen vastpakken met beide handen en van alles het beste maken. Julia is 100% inzet, in Unifac, in de volleybal, in school, in de vriendschappen die ze heeft. Julia is enthousiasme, Julia is verwondering (waaaaauw). Julia is een luisterend oor en goeie raad waaraan zelfs mijn mama niet kan tippen. Ik zeg u, ga eens met haar praten, het duurt niet lang voor ze ook jouw hartje verovert! Dan begrijp je meteen waarover ik spreek!

Anyways, ik rond af want ik heb de limiet van aantal woorden al ferm overschreden (als zelf media en marketing zijnde, oepsie). Maar lieve Juul, voor jou verbreek ik met veel plezier de regels!

Veel liefs, een dikke kus en een high five
Eva