Agata Kulina

Functie

Cultuur

Geboortedatum

08/11/1996

Faculteit en studierichting

SW – Politieke Wetenschappen

Agata, Aggie, Agga, Gatje, In-a-g.. (die is misschien wat ongepast), ze heeft veel bijnamen maar enkel 1 functie en dat is cultuur! Deze Lierse schone met Poolse roots gaat zich dit jaar bezighouden met de organisatie van Calamartes, ons jaarlijks cultuurfestival op het hof van Liere en The place to be van 11 tot 15 maart.

Ons Agata laat een enorme voetafdruk achter op het studentenleven. Figuurlijk dan want ze heeft maar schoenmaat 38. In een vorig leven was ze nog praeses van Prisma, de studentenclub voor de solidaire student hier in Antwerpen. Met haar 2 jaar ervaring in het clubleven is ze een echte aanwinst bij Unifac, een organisatietalentje, feestbeest en overal en altijd aanspreekbaar. Zeker voor de studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen. Agata is zelf een politicologe in spé en lid van de studentenraad, bij haar kan de student sociale wetenschappen terecht in hun strijd tegen de hogere machten. Echt een bezige bij dus!

Vreemd genoeg zijn we er jarenlang in geslaagd om elkaar te ontwijken aangezien we in dezelfde stad (lees groot uitgevallen dorp) naar het middelbaar gingen en dus ook frequent daar de bloemetjes buiten hebben gezet. Maar nu ze in m’n leven is laat ik ze niet meer gaan!

Van je kotgenootje en langste vriend,

William xxx