Arne Cobben

Functie

Cultuur

Geboortedatum

23/07/1999

Faculteit en studierichting

Letteren & Wijsbegeerte – Wijsbegeerte

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Vandaag stel ik jullie voor aan ‘Onze Joengste’ van 2 meter én 1. Daar staat hij dan met zijn blonde haren en zijn prachtige blauwe ogen: Arna. Ah oei nee verkeerd: Arne!

In 2016 stapte deze knaap binnen in het UP in Zomaar Een Dak. Vol verwachtingen en spanning vertrokken we daar als onwetende eerstejaars op verkenningsdagen. Het feest kon beginnen.

Nu zijn we 3 jaar verder en waauuww wat is er in die tijd allemaal wel niet gebeurd?! Arne bloeide open als Media en Schachtentemmer bij Lingua om het vervolgens te schoppen tot Praeses. Ja man, een heel schoon trajectje dat hij al heeft afgelegd. En nu zitten we hier dan, met onze blauwe merchandise aan, terug staande naast elkaar zoals 3 jaar geleden in het UP.

Arne is een schat van een mens, dat heb ik de afgelopen jaren al mogen ervaren. Dus als je ooit nood hebt aan ne goeie stevige knuffel, hij staat open met zijn armen om uw hartje terug te verwarmen. Deze 2 meter en 1, hardwerkende jongeman, streeft achter zijn doelen en waagt kansen wat ik heel hard apprecieer en respect voor heb. En ahja niet te vergeten, hij staat altijd chaud voor een klein cantusje, 4/5 liedjes ofzo..

Xxx Floriane