Britt Hekerman

Functie

P.R. & Marketing Calamartes

Geboortedatum

08/04/1997

Faculteit en studierichting

SW – Sociaal-economische Wetenschappen

Haaaave you met Britt?
Deze vrolijke Nederlandse schone slaat er steeds in een glimlach op je gezicht te toveren. Dit doet ze niet alleen door haar waanzinnig aanstekelijke energie, maar ook door het occasioneel ‘Britt-momentje’. Maar denk niet omdat ze blond is, niet weet dat jus d’orange Frans is (of wat Frans is tout court) en af en toe de weg kwijt geraakt in de Colruyt dat je weinig aan haar hebt, want niets is minder waar! Op haar eentje slaagt ze erin een wild feestleven, goeie punten (modeltraject?!?) en hard werken voor praesidia te combineren. Daarnaast bezorgde ze samen met Zomaar een Dak de nieuwe studenten een memorabele en warme welkom op de verkenningsdagen.
Maar Britt is veel meer dan een feestbeest en een goeie student, ze is vooral een goeie vriendin. Bij haar kan je altijd terecht voor een goed gesprek en steun of om gewoon eens helemaal wild te gaan op eender welke TD of Pub. Ze staat altijd klaar om de dansvloer te veroveren. Met haar zotte dansmoves en haar charmante tongval draait ze elke man rond haar vinger.
Heb je een moeilijke dag, voel je je slecht of ben je down, niets dat een halfuurtje bij Britt niet kan oplossen! Kortom, misschien het meest lieve, enthousiaste, energieke en aanstekelijke meisje van het Antwerpse studentenleven en ver daarbuiten.

– Knuffels, Hannes