Florian Mertens

Functie

Technisch Verantwoordelijke

Geboortedatum

18/02/1997

Faculteit en studierichting

SW – Politieke wetenschappen

Nou Florian Mertens, beter bekend als Flokkie (en ik mag Flokske zeggen), vormt samen met zijn wederhelft Brandje team Technisch Verantwoordelijk voor Unifac. Deze prachtvent straalt een enorme rust uit en is tegelijkertijd steeds de life of the party. Hij is een echte sfeermaker en trekker van onze vriendengroep. Hij zou zelfs uit een restafvalbak springen om ons te entertainen. Iedereen is enorm op hem gesteld, ook al verstaan we hem soms niet (zeker als hij al wat pintjes op heeft). Wie heeft er in godsnaam zo’n vreemd Kempisch accent?

Voor Unifac deed Florian al veel ervaring op bij PSW, nu is hij enorm leergierig en gedreven in een nieuwe functie en een nieuwe club. Naast een ervaren werkkracht, is Flokkie ook een geoefende hatser. Wij zijn allen zeer trots om de Belgisch Kampioen taphangen met een ijzeren blaas in ons team te hebben.

Jammergenoeg is ons plezier met Florian kort en bondig, en zullen we afscheid van hem moeten nemen in februari. Hij gaat op avontuur en vertrekt voor een semester op Erasmus naar Krakau. Maar laat ons daar nog niet te veel aan denken… Totdat hij ons uitwuift met zijn kleine handjes, maken we er een fantastisch semester van samen.

Veel liefs en groetjes,

Emma