Hannes Lenaerts

Functie

Media & Marketing

Geboortedatum

03/04/1998

Faculteit en studierichting

SW – Sociologie

Ik hoop voor iedereen dat ze ooit de kans krijgen om een gesprek te voeren met de creatieve duizendpoot die Hannes is. Niet enkel het gesprek wordt ongetwijfeld ontzettend interessant, maar ook de gevolgen die eruit volgen zijn op zijn minst verbazend te noemen.

Ik zou hier zijn takenpakket en talenten kunnen omschrijven, maar die lopen zo gigantisch ver uiteen, dat dit een onmogelijke opdracht is. Wel vertrouw ik Hannes voor de volle 100% met elk van die taken.

Want elk ding hij nog niet volledig onder de knie heeft, leert hij zichzelf in ijl tempo aan. Ik kan dus alleen maar trots en zelfzeker naar de toekomst kijken met zo’n geweldig getalenteerde gast in ons team. Of het nu een website, Instagram-pagina of een cameratoestel is. Allemaal zijn ze in goede handen bij onze Media & Marketing.

Als je dit te impressionant vindt en liever wat afstand bewaart, kan je je altijd verschuilen achter het net van een volleybalveld. Hannes is namelijk altijd wel te vinden voor een spelletje en is waarschijnlijk ook dit jaar te bewonderen in de ASL.

Kortom, geen uitdaging is te groot voor deze ‘multitool’.

Ian