Lore Op ’t Eynde

Functie

Financiën

Geboortedatum

26/03/1996

Faculteit en studierichting

Instituut voor Ontwikkelingsbeleid – Development Studies

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Het is me een eer om Lore Op ’t Eynde aan jullie voor te stellen. Met haar duidelijk overzicht en organisatorische vaardigheden is ze de perfecte persoon om de functie ‘financiën’ op zich te nemen. Ondanks dat deze prachtige, Limburgse dame er (jammer genoeg) niet vanaf het begin bij was, is ze ongelofelijk geliefd binnen de groep. Met haar aanstekelijke (glim)lach, enthousiasme en in het algemeen positieve uitstraling zal je als een blok vallen voor haar.

Lore heeft reeds heel wat ervaring opgedaan, zowel binnen de Chiro als binnen het studentenleven. Ze heeft al twee jaar in Socio Economica gezeten als ‘feest’ en ‘financiën’. Op dit moment is ze een functie binnen Unifac aan het combineren met 2(!) masters. Om het op z’n Robin’s te zeggen ‘zotter moet het niet worden’.

Laat je trouwens niet voor de gek houden. Ze ziet er misschien onschuldig uit, maar als we een stapje in de wereld zetten, komt Sabrina boven. Sabrina is de ietwat gekkere versie van Lore Op ‘t Eynde, die voornamelijk wilt dat jullie allemaal ‘betalleeeuh’, op een professionele manier ofc, want deze mooie dame is reeds bezet.

Blauwe kusjes, Julia