Sophie Van Oosterwyck

Functie

Media & Marketing

Geboortedatum

17/07/1997

Faculteit en studierichting

SW – Sociologie

Heb je ooit al eens dat gevoel gehad dat wanneer je voor de eerste keer met iemand praat, het lijkt alsof je die persoon al vijf jaar kent? Awel, dat gevoel had ik vanaf het eerste gesprek met Sophie. Dat moment was het punt waarop onze jarenlange vriendschap is ontstaan. Toegegeven, ik zie ons al over 60 jaar samen in een bejaardentehuis zitten!

Deze jonge deerne is niet enkel spontaan, vriendelijk en intelligent … Ze is ook een heuse babbelkous, een eigenschap die haar zeker siert! Probeer haar eens te verleiden met je kennis over Arctic Monkeys (of een andere band/artiest), ze kan er uren over doorgaan. Wikipedia is er niks mee in vergelijking! Indien dit niet lukt, kan je Sophie altijd bekoren met een zak Doritos (de paarse zak is haar favoriet!!) of een lekker ijsje.

Hoe noem je Sophie na iets te veel glaasjes Pol? … Britney. Sophie’s alter ego komt vrij snel naar boven na een spelletje slettenkutten (op Pol weliswaar) en dan is het gegarandeerd een feestje met een flinke kater de dag nadien. Wie durft, daagt ze uit voor een spelletje 😉 En niet onbelangrijk, hoewel ze vaak gaat kateren, zal haar functie als Media & Marketing er zeker niet onder lijden!

Sophie, you are the Pol to my Rémy!

Mis je!

 

XXX Agata