Stijn Bedert

Technisch verantwoordelijke

Technisch verantwoordelijke

Geboortedatum

27/05/1997

Faculteit en studierichting

Sociale Wetenschappen – Communicatiewetenschappen

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Halloooookes! Mag ik even de aandacht om een fantastisch boyke voor te stellen?

Jawel, jawel het is Stijn Bedert, ook wel bekend als ‘de Stino’. We hebben samen al een heel studentenleventraject bij een andere studentenvereniging afgelegd, en zijn nu samen aanbeland bij Unifac. Joepie!

Hij zal zich dit jaar volledig alleen (wow, wow, wow volledig alleen?!) inzetten als technisch verantwoordelijke. Niet getreurd, Stino kan dit per-fect aan omwille van zijn onuitputtelijke dedication, goesting én technische kennis. Op Verkenningsdagen was genoeg tijd voorzien om technisch te kunnen freestylen, waardoor hij volledig klaargestoomd werd om de functie technisch verantwoordelijke als een pro uit te voeren. Gaande van het opstellen van een technisch plan tot het draaien van een plaatje (vooral techno weliswaar), niets is teveel gevraagd voor hem! Al dat talent bevindt zich in een lichaamsgrootte van 1m86, waarin ook zijn sportieve skills veilig worden bewaard. Stino wordt zo goed als één met het water als hij surft in La Douce France of Tenerife tijdens de zomervakantie.

Diegenen die Stijn écht goed wilt leren kennen moeten eerst op de hoogte zijn van zijn taalgebruik en humor. De zin “muy krokante” strooit hij in het rond alsof het niets is. Daarnaast vormt zijn humor in combinatie met zijn aanstekelijke lach elke sombere, regenachtige dag om tot een zonovergoten zomerdag.

Zoals een anonieme Unifac’er ‘19-’20 in zijn/haar slaap zei (en daar achteraf niets meer van wist): “Ik vind Stijn echt een leuke jongen”. Leuke jongen, ik ben blij dat je in ons team zit!

– Knuffels, Damien