William Van den Brande

Functie

Voorzitter

Geboortedatum

19/12/1997

Faculteit en studierichting

Letteren en Wijsbegeerte – Geschiedenis

Door de ogen van een mede-Unifac’er

De stadcampus heeft een nieuwe eindbaas en zijn naam is William Van den Brande, of beter bekend onder zijn roepnaam “Brandje”.

Brand is een man waar je op kunt bouwen, hij is daarom ook zeer trots op de 4 pijlers van Unifac. Onder hem zal Unifac de studenten op de Stadscampus INFORMEREN en zorgen voor een zichtbaarheid van wat er leeft en gaande is op de stadscampus met de felheid van wel 1000 zonnen zodat iedere student elke week op de hoogte wordt gebracht. Net zoals een vuurtoren schepen veilig de haven binnenloodst en schipbreuken voorkomt, zal hij de studentenclubs feilloos COORDINEREN en hun belangen verdedigen. Met de strengheid en bekwaamheid van een brandweerkolonel, zal hij het ORGANISEREN van onze klasse activiteiten in goede banen leiden zodat iedere student een geweldig academiejaar kan beleven. En met een onblusbare brandende passie zal Brandje de Antwerpse student zo goed als hij kan VERTEGENWOORDIGEN op verschillende raden en overleggen.

Als u alle flauwe woordspellingen dat te maken hebben met Brand en vuur gevonden heeft, proficiat, dat was de opzet van mijn tekstje. Maar ik ga er toch nog één laatste maken. Brandje heeft uiteindelijk een zeer warm karakter. Bij hem kun je voor alles bij terecht, altijd paraat om te praten als er iets is en hij doet veel voor de mensen rondom hem. Bij deze wil ik nog eens herhalen dat ik me dan ook me enorm geprivilegieerd voel om zijn vice-voorzitter te mogen zijn.

Warme groetjes van je kapoen,
Flokki
(Nog eentje om het af te leren, je moet maar eens vragen naar zijn hete dansmoves. Wedden dat je het er warm van krijgt?)