William Van Loo

Functie

Financiën

Geboortedatum

20/05/1997

Faculteit en studierichting

TEW – Bedrijfskunde

Hebben jullie al kennis gemaakt met onze nieuwe Financiën, de Willy? Sinds kort ook bekend onder de roepnaam Lootje (geen idee of hij dat kan appreciëren). Dat hij zijn taak als Financiën tot een uitstekend einde zal brengen, twijfelen wij geen moment aan door zijn ervaring als de voorgaande Financiën bij de Wikings. Geld tellen en facturen opstellen met ondertussen een sigaar tussen zijn tanden gelijk nen echte baron kan hij als geen ander.

Willy is tevens een rasechte Cantor die iedere schijf in codice zonder moeite met volle borst achterstevoren kan zingen. Niet alleen tijdens cantussen kan hij zijn ijzige kalmte steeds bewaren, ik kan me geen situatie indenken dat hij zijn geduld zou kunnen verliezen (allez, toch ni tijdens de dwaze dingen die ik al heb gedaan waar hij slachtoffer van werd, sorry Willy!).

Ook is hij steeds enorm goed voorbereid op alles. Zo had hij maar wel liefst twee slaapzakken bij tijdens verkenningsdagen. Kortom, als je van Willy iets vraagt, kan je op twee oren slapen dat het goed komt. Willy, ik verwacht dan ook dat de Kerst op UA dit jaar een ongeziene klepper van formaat wordt #nopressure.

Oh ja, zijn dedication naar Unifac toe is nu al legendarisch. Vraag maar naar zijn lievelingspyjama.
Kelly, you lucky bitch, ge moogt heel content zijn dat je deze kanjer aan je haak hebt kunnen slaan.

Likjes en pootjes van je kapoen en nieuwe D&D travelling companion,

Flokki