Robin Boel

Functie

Public Relations

Geboortedatum

06/09/1999

Faculteit en studierichting

Bedrijfswetenschappen en Economie – Handelsingenieur in de Beleidswetenschappen

Door de ogen van een mede-Unifac’er

Laat me jullie voorstellen aan iemand die misschien zelfs niet meer zo een uitgebreide voorstelling nodig heeft.

Boeltje of kortweg BOEL (als er snel gereageerd moet worden) was de eindverantwoordelijke van het prachtige Students on Stage dit jaar. Wat was het een topeditie en dat heeft zeer veel te maken met zijn geweldige organisatorische vaardigheden. Niet alleen de voorbereidingen en het evenement verliepen goed, het was (gek maar waar) de opruim achteraf die bij mij voor kippenvel zorgde. Ons Boeltje was in staat om een groep studenten in gang te krijgen op een ongeziene manier, die zeer veel samenhorigheid creëerde. DEZE MAN, echt waar, zelfs een opruim laat hij vlot verlopen.
Ik had reeds zeer veel respect voor mijn mede-PR, maar dankzij Students on Stage is dit gevoel van respect enorm gestegen.

Iets waarover menig man zeer enthousiast is, is dat Boel vanaf dit jaar op kot zal gaan in het Unifac-gebouw. Als je Boeltje tegenkomt, doe er dan eens een babbeltje mee en geloof me je zal worden verrast. Hij is namelijk niet vies van uitspraken als ‘je moet wat meer het mondje werken’. Geloof me, heb je nood aan een luisterend oor, feedback of gewoon een hele toffe babbel, dan is Boel your guy!

Bovendien raad ik jullie aan om je niet al te gek te laten maken door zijn geweldige dansmoves (jaja, deze jongen heeft zelfs gestijldanst. He can do it all), want Boeltje is samen met een hele toffe madam. Sorry, eerstejaars van op verkenningsdagen. Daarnaast wil ik toch even vermelden dat ik niemand ken die ZO enthousiast reageert als een van zijn mede-Unifaccers scoort bij de ‘meisjes’ of de ‘boys’. Wat toch aangeeft dat ons Boeltje het altijd met iedereen goed voorheeft.

Heel veel dikke kussen van je mede-PR,
Julia xoxo