PSW

Faculteitsclub Sociale Wetenschappen

Oprichtingsjaar

1959

Clubkleuren

Sinopel – Argent – Purper

PSW is de faculteitsclub van de Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en staat voor: ‘Praesidium Sociale Wetenschappen’. Onze vereniging vertegenwoordigt de meer dan 2000 studenten die aan deze faculteit studeren in de volgende richtingen: sociologie, communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociaal-economische wetenschappen en de onderwijswetenschappen.

Wij kijken echter veel breder dan enkel onze faculteit. Zo zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste studentenclubs van Antwerpen met de grootste TD’s van Antwerpen: de Eurodeals TD en de All-In TD. Deze twee knalconcepten behoren tot het ABC van elke Antwerpse student.

Wij hebben als troef dat we ons bezighouden met het organiseren van verschillende en gevarieerde activiteiten die zoveel mogelijk studenten aanspreken. Deze activiteiten berusten op 4 pijlers: een studentikoze, een studiegerelateerde, een culturele en een sportieve. Zo krijgt elke student dus zeker de kans om zich thuis te voelen bij PSW.

Breng zeker eens een bezoekje aan onze website of Facebookpagina voor meer informatie.