De Virtuele Verwarringsquiz

Samen met ASK-Stuwer en de Universiteit Antwerpen organiseren we woensdag 8 april om 20u00 de Virtuele Verwarringsquiz. De quiz is toegankelijk voor iedereen. Ben je student, alumni, personeel of heb je geen link met UAntwerpen? Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan en de hersenen te trainen!

Deelnemen doe je individueel via de app ‘menti’ of op de site ‘menti.com’. De quiz bestaat uit zeven rondes die zijn opgesplitst in twee delen met een korte pauze tussen. Om 19u30 zal de link naar de juiste pagina verschijnen in het facebookevenement. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven en het is volledig gratis!

De Grote Verwarringsquiz

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Uit de enorme vraag en de snelheid waarmee dit evenement ieder jaar weer uitverkocht is, blijkt dat De Grote Verwarringsquiz een weergaloos concept blijft, dat absoluut nog niet voorbijgestreefd is. Voor een avond toveren we het studentenrestaurant om in een tempel waar menig student zijn brein breekt over onze vragen. De voornaamste trekpleister blijft het gebruik van gevarieerde en originele themarondes, maar daarnaast bevat de prijzenpot ook steevast enkele zeer mooie prijzen. Niet alleen krijgt elke ploeg sowieso een prijs, maar delen wij ook een ‘boefprijs’, prijs voor de ploeg die het meeste snacks kan eten tijdens deze avond, en drankprijs uit.