MODULOR

Faculteitsclub ontwerpwetenschappen

Oprichtingsjaar

2012

Clubkleuren

Zwart – Wit

Binnen de faculteit ontwerpwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen is MODULOR de studentenvereniging van architectuurwetenschappen en conservatie- en restauratie. MODULOR werd opgericht in 2012.

Als MODULOR willen we een helpende hand zijn voor onze medestudenten en sympathisanten via de organisatie en deelname aan evenementen.

Zo pakken we ieder jaar uit met een boeiende lezingenreeks. Daarnaast startten we in 2016 met enkele docenten het concept TAXI, dat studenten en docenten (interieur)architectuur iedere donderdagmiddag samenbrengt. We verruimen ook de kennis van computerprogramma’s met ‘Let’s get digital’. Verder staan we ieder jaar paraat op de ‘IDW Antwerp’ met een ‘MODULOR Café’. En we geven via ons facebookpagina en website steeds cultuurtips.

We hebben niet alleen oog voor ons vakgebied, maar helpen je ook te ontspannen en deel te nemen aan het universiteitsleven. We organiseren jaarlijks een kerst galabal en leuke TD. Ook kan je ons terugvinden op Students on stage, de Kerstmarkt van de UA en Calamartes. Steeds met een uniek concept.

MODULOR maakt graag tijd om een een balletje te trappen of te gooien. Dit doen we onder de naam FC BAKSTEEN, de voetbalploeg, en BBC BETON, de basketbalploeg Dames en Heren. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze facebookpagina en website. Je kan ons ook volgen als modolorua via instagram en snapchat.