Prisma

Studentenvereniging waar solidariteit centraal staat

Oprichtingsjaar

1994

Clubkleuren

Bordeaux – Zilver – Bordeaux

Wij stellen jullie graag even voor aan onze studentenvereniging: Prisma. Prisma is de club van de solidariteit.

Dit wil zeggen dat de winst van al onze activiteiten op het einde van het jaar gedoneerd wordt aan een lokaal goed doel. Daarnaast steunen wij doorheen het jaar ook nog een heleboel andere goede doelen, zoals: Think Pink, Make A Wish, Koffieklap,…

Uiteraard geven wij fantastische cocktailfeestjes en cantussen! Maar dat is niet het enige dat Prisma jou te bieden heeft. We organiseren ook kleinere activiteiten waar je gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Dit gaat van gezellige spelletjesavonden tot leuke pannenkoeken- en spaghetti-boefs ten voordele van … jawel: goede doelen!

Ook een jarenlange samenwerking met het Rode Kruis mag niet ontbreken op dit lijstje! We organiseren tweejaarlijks ‘Bloedserieus’, een evenement waar studenten hun solidaire hart kunnen tonen door bloed te doneren aan zij die het echt nodig hebben.

Daarbovenop organiseren wij in samenwerking met UAntwerpen de ‘Gobelijntjes’. Daarbij kiezen studenten jaarlijks hun favoriete prof en assistent, die vervolgens beloond wordt met een felbegeerd beeldje van professor Gobelijn!

Tot slot kunnen ook sportievelingen zich in onze club ontplooien, want we nemen deel aan allerlei sporten binnen de studentencompetitie.

Maar bovenal is Prisma meer dan alleen een studentenvereniging. Het is een hechte familie waar iedereen zichzelf kan zijn. Wat Prisma ook speciaal maakt, is dat wij niet verbonden zijn aan een studierichting. Alle studenten zijn dus welkom bij ons en wij kijken ernaar uit om jullie te leren kennen op onze activiteiten.