Socio Economica

Studiegerelateerde studentenvereniging van de Sociaal Economische Wetenschappen

Oprichtingsjaar

2009

Clubkleuren

Geel – Wit – Bordeaux

Ben je op zoek naar de gezelligste studentenvereniging van Antwerpen, specifiek gericht op studenten sociaal-economische wetenschappen? Dan moet je bij Socio Economica zijn!

Met 15 mooie jaren op de teller, biedt SE het hele jaar door tal van activiteiten aan voor de Antwerpse student. 

Als eerstejaars SEW-student kan het soms moeilijk zijn om je weg te vinden, maar gelukkig staan wij voor jou klaar! Je kan wekelijks je wiskunde komen opfrissen tijdens onze gratis bijlessen bij onze tutoren, en elk semester vinden infosessies plaats omtrent de vakken die je krijgt en de examens die je zal afleggen. Super interessant, toch?

Ook voor de ouderejaarsstudenten SEW bieden wij verrijkende workshops aan bij interessante bedrijven, een jobbeurs, een infosessie voor de master SEW en een alumniavond, waar je te horen krijgt waar SEW-alumni terecht gekomen zijn en waar je gezellig kan netwerken!

Ga je toch liever uit dan achter je bureau te zitten? Geen zorgen, ook daarvoor kan je bij ons terecht. TD’s, middagTD’s, een galabal, pubs in Café De Prof en vier cantussen – waaronder ook de fameuze Rougecantus in Ampere – plezier gegarandeerd!

Ook voor iets rustigere activiteiten, zoals een bierbowling, quiz en stoofvlees-friet-avond ben je bij ons meer dan welkom. 

Maak je zeker lid in het begin van het academiejaar tijdens Students On Stage, om zo een heel jaar lang te genieten van zotte kortingen op al onze evenementen. Je krijgt er een goodiebag bij, en ook een plekje in een echte studentenfamilie! Tot snel!

Dikke kussen, Socio Economica