Kiesweek

Vlak voor de paasvakantie vindt naar jaarlijkse gewoonte de Kiesweek plaats, een evenement waarbij de faculteitsclubs hun nieuwe team een week lang voorstellen aan de studenten van hun faculteit en zo stemmen van hun studenten voor zich proberen te winnen. Ook Unifac stelt tijdens deze week hun nieuwe voorzitter voor, die eveneens door de Antwerpse student verkozen moet worden.  

Zondagnacht vindt de aftrap van de opkomende praesidia traditiegetrouw plaats. Studenten maken dan voor het eerst kennis met het kersverse team dat de drie komende dagen tal van evenementen met een eigen thema zal organiseren. Dit gaat van een ontbijt tot feestjes in de Antwerpse studentenbuurt met als summum een groot feest op het Theaterplein. Een belangrijke factor tijdens Kiesweek is dat alles gratis weggegeven wordt aan de studenten. Tijdens de laatste dag wordt er gestemd, aangezien elke club een kiesdrempel moet halen alvorens zij verkozen mogen worden om hun faculteit te vertegenwoordigen in het daaropvolgende academiejaar. 

Wens jij om je samen met een team kandidaat te stellen en een faculteit of departement te vertegenwoordigen? Alle documenten dienen bezorgd te worden via mail naar kiesweek@unifac.be en maxim.jeuniaux@unifac.be, én een papieren versie in de brievenbus van Unifac (Kleine Kauwenberg 22, bovenste brievenbus).

Inschrijvingsformulieren

Heeft u interesse om voor dit evenement een partnerschap aan te gaan met Unifac? Stuur ons dan even een mailtje naar pr@unifac.be