Als overkoepelende vereniging aan de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen, werken wij samen met allerlei spelers in en rondom de stad. Graag stellen wij hen aan u voor.

Hoofdpartners

Universiteit Antwerpen

Als overkoepelende vereniging van de stadscampus aan de Universiteit Antwerpen, werken wij nauw in samenspraak om de studenten en alle verenigingen zo goed mogelijk te faciliteren.

Meer info

Stad Antwerpen

Als lokaal verankerde organisatie zijn wij in continu overleg met de stad. De ondersteuning en expertise die zij ons bieden is dan ook onontbeerlijk voor het slagen van de verschillende soorten events die bij ons op de agenda staan.

Meer info

Chep

CHEP is als logistieke speler, en lid van de Bramble Group, de laatste jaren volop aan het groeien in België. Via deze samenwerking willen wij studenten de weg wijzen naar een minder bekende, maar zeker interessante speler op een continu evoluerende markt.

Meer info

Robert Half

Alles wat je als student, stagiair en junior doet, heeft impact op je latere carrière.
Bij Robert Half vind je een interessante selectie van studentenjobs, junior-vacatures en een heleboel info en tips die je dichter bij je droomjob brengen.

Samen halen we – van bij je eerste stappen op de arbeidsmarkt – het maximum uit je talent.
Met onze consultants geraak je verder, nu én later

Meer info

Seal Jobs

Seal Jobs is een gerenommeerd full-service rekruterings -en selectiekantoor gespecialiseerd in studentenjobs. We zorgen ervoor dat studenten vliegensvlug gematcht worden met toonaangevende bedrijven en omgekeerd. Een job(student) vinden was nooit zo eenvoudig.

Meer info

Topdesk

Software, consultancy, en alles eromheen

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf met ongeveer 600 medewerkers. Wij maken standaard software die gebruikt wordt door afdelingen als IT, HR en FM. In TOPdesk leggen deze afdelingen de onderlinge taakverdeling vast, en registreren en behandelen vragen van medewerkers. TOPdesk is marktleider in de Benelux en wereldwijd gebruiken meer dan 5000 organisaties onze software; van profit en non-profitorganisaties tot overheid, adviesbureaus en multinationals. Het leukste aan ons bedrijf is echter de cultuur die er heerst. Zo trachten we al onze medewerkers de kansen te geven die ze verdienen om hun talenten te ontwikkelen.

Meer info

Andere partners

Ook geïnteresseerd?