Als overkoepelende vereniging aan de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen, werken wij samen met allerlei spelers in en rondom de stad. Graag stellen wij hen aan u voor.

Hoofdpartners

Universiteit Antwerpen

Als overkoepelende vereniging van de stadscampus aan de Universiteit Antwerpen, werken wij nauw in samenspraak om de studenten en alle verenigingen zo goed mogelijk te faciliteren.

Stad Antwerpen

Als lokaal verankerde organisatie zijn wij in continu overleg met de stad. De ondersteuning en expertise die zij ons bieden is dan ook onontbeerlijk voor het slagen van de verschillende soorten events die bij ons op de agenda staan.

TOPdesk

TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool. Met ruim 800 collega’s, in 11 landen, werken we iedere dag samen aan het verbeteren, leuker en slimmer maken van de dienstverlening van onze klanten. TOPdesk heeft een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staat. 

Acco

Acco ondersteunt het hoger onderwijs, en intussen ook bedrijven, al meer dan 60 jaar bij de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal. Als studentencoöperatieve staan we nog steeds als één blok achter het idee dat leren voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met het Acco-aandeel koop je je boeken voordelig aan. Je betaalt één keer €31 en krijgt de rest van je leven korting. 

Red Bull

Van stevig feesten tot cursussen verslinden. Of een leuk potje gamen met je kotgenoten, om daarna de boel op stelten te zetten in de uitgaansbuurt van je studentenstad. Onze vleugels kan je dus best gebruiken. Succes! 

Vibe Group

Als internationale IT staffing and consulting organisatie zijn wij de ambitieuze uitdagers die deze professionals aan organisaties verbinden om hun hoogste niveau te bereiken. Samen creëren we de toekomst van IT.

IT staffing and consulting, maar dan anders: onze instelling is het onmogelijke mogelijk maken. Vertrouw op ons voor het vinden van de perfecte match tussen IT professional en organisatie. Wij leveren betere, slimmere en snellere staffing and consulting diensten, gebaseerd op diepgaande kennis van de verschillende IT-niches. Wij willen de beste zijn in alles wat wij doen. Dat betekent dat we niet alleen de beste in staffing and consulting willen zijn, maar ook de beste werkgever om voor te werken.

Ontdek hier meer over onze vacatures