Als overkoepelende vereniging aan de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen, werken wij samen met allerlei spelers in en rondom de stad. Graag stellen wij hen aan u voor.

Hoofdpartners

Universiteit Antwerpen

Als overkoepelende vereniging van de stadscampus aan de Universiteit Antwerpen, werken wij nauw in samenspraak om de studenten en alle verenigingen zo goed mogelijk te faciliteren.

Stad Antwerpen

Als lokaal verankerde organisatie zijn wij in continu overleg met de stad. De ondersteuning en expertise die zij ons bieden is dan ook onontbeerlijk voor het slagen van de verschillende soorten events die bij ons op de agenda staan.

Launch

LAUNCH is thé matchmaking app connecting great talents (students and young professionals) with great companies quickly, directly and privately. Personalised opportunities now come to you: all exciting events, internships and starting jobs on just one digital platform!” 

Robert Half

Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt je bij het vinden van een interessante studentenjob en/of een eerste werkervaring binnen finance en accounting, IT, legal, administratie, HR en office support. Als een echte carrièrepartner staan we jou ook heel graag bij met advies & tips die je dichter bij jouw droomjob brengen.  

Ontdek welke vacatures wij voor jou in petto hebben! 

TOPdesk

TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool. Met ruim 800 collega’s, in 11 landen, werken we iedere dag samen aan het verbeteren, leuker en slimmer maken van de dienstverlening van onze klanten. TOPdesk heeft een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staat. 

Acco

Acco ondersteunt het hoger onderwijs, en intussen ook bedrijven, al meer dan 60 jaar bij de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal. Als studentencoöperatieve staan we nog steeds als één blok achter het idee dat leren voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met het Acco-aandeel koop je je boeken voordelig aan. Je betaalt één keer €31 en krijgt de rest van je leven korting. 

Red Bull

Van stevig feesten tot cursussen verslinden. Of een leuk potje gamen met je kotgenoten, om daarna de boel op stelten te zetten in de uitgaansbuurt van je studentenstad. Onze vleugels kan je dus best gebruiken. Succes! 

Yes trips

Wij zetten unieke reizen en evenementen op voor studentenverenigingen. Yes Trips creëert reizen naar festivals zoals Oktoberfest en La Tomatina, evenementen zoals bootfeesten tijdens Koningsdag in Amsterdam, weekendtrips naar elke Europese stad of bestemming, of zelfs het verkennen van verre landen zoals Cuba. Geen reis en geen groep is te groot of te klein. 

Click

De Click is een interactieve webapplicatie om iedereen te motiveren, te engageren en te erkennen om zwerfvuil op te ruimen en te verminderen. Iedereen met hetzelfde doel als de Click verdient onze waardering en erkenning. Doe met ons mee om al het zwerfvuil onderweg te verzamelen en weg te gooien. Jij helpt bij het sorteren en zorgt voor schone straten. 

Maak de Click!