Als overkoepelende vereniging aan de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen, werken wij samen met allerlei spelers in en rondom de stad. Graag stellen wij hen aan u voor.

Hoofdpartners

Universiteit Antwerpen

Als overkoepelende vereniging van de stadscampus aan de Universiteit Antwerpen, werken wij nauw in samenspraak om de studenten en alle verenigingen zo goed mogelijk te faciliteren.

Stad Antwerpen

Als lokaal verankerde organisatie zijn wij in continu overleg met de stad. De ondersteuning en expertise die zij ons bieden is dan ook onontbeerlijk voor het slagen van de verschillende soorten events die bij ons op de agenda staan.

TOPdesk

TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool. Met ruim 800 collega’s, in 11 landen, werken we iedere dag samen aan het verbeteren, leuker en slimmer maken van de dienstverlening van onze klanten. TOPdesk heeft een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staat. 

Acco

Acco ondersteunt het hoger onderwijs, en intussen ook bedrijven, al meer dan 60 jaar bij de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal. Als studentencoöperatieve staan we nog steeds als één blok achter het idee dat leren voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met het Acco-aandeel koop je je boeken voordelig aan. Je betaalt één keer €31 en krijgt de rest van je leven korting. 

Red Bull

Van stevig feesten tot cursussen verslinden. Of een leuk potje gamen met je kotgenoten, om daarna de boel op stelten te zetten in de uitgaansbuurt van je studentenstad. Onze vleugels kan je dus best gebruiken. Succes! 

Click

De Click is een interactieve webapplicatie om iedereen te motiveren, te engageren en te erkennen om zwerfvuil op te ruimen en te verminderen. Iedereen met hetzelfde doel als de Click verdient onze waardering en erkenning. Doe met ons mee om al het zwerfvuil onderweg te verzamelen en weg te gooien. Jij helpt bij het sorteren en zorgt voor schone straten. 

Maak de Click! 

BDO

BDO is een internationaal consultancy bureau met een sterk familiaal karakter aanwezig in maar liefst 11 kantoren over heel België. Door continue opleidingen aan te bieden en de mogelijkheid te geven om je carrière zelf vorm te geven zijn wij al 50 jaar marketleider binnen accountancy, audit, tax, legal, advisory en digital. BDO is de familie die je zelf kiest en waar we samen kunnen groeien! Ontdek onze open vacatures!

Vibe Group

Als internationale IT staffing and consulting organisatie zijn wij de ambitieuze uitdagers die deze professionals aan organisaties verbinden om hun hoogste niveau te bereiken. Samen creëren we de toekomst van IT.

IT staffing and consulting, maar dan anders: onze instelling is het onmogelijke mogelijk maken. Vertrouw op ons voor het vinden van de perfecte match tussen IT professional en organisatie. Wij leveren betere, slimmere en snellere staffing and consulting diensten, gebaseerd op diepgaande kennis van de verschillende IT-niches. Wij willen de beste zijn in alles wat wij doen. Dat betekent dat we niet alleen de beste in staffing and consulting willen zijn, maar ook de beste werkgever om voor te werken.

Ontdek hier meer over onze vacatures

Capgemini

Capgemini is a global leader in partnering with companies to transform and manage their business by harnessing the power of technology. The Group is guided everyday by its purpose of unleashing human energy through technology for an inclusive and sustainable future. It is a responsible and diverse organization of over 340,000 team members in more than 50 countries. With its strong 55-year heritage and deep industry expertise, Capgemini is trusted by its clients to address the entire breadth of their business needs, from strategy and design to operations, fueled by the fast evolving and innovative world of cloud, data, AI, connectivity, software, digital engineering and platforms. The Group reported in 2021 global revenues of €18 billion.

Get The Future You Want | www.capgemini.com

EY

At EY, we diminish risks and increase opportunities for our clients’ business, customers and their employers, adding to a financially healthy businesses and futureproof working environments. By empowering our clients and their businesses, we contribute to higher employment rates, build stronger financial markets and a more prosperous society. 

Do you want to start building your career? Visit eycareers.be.

Deltaworx

Your student career starts here.

Wij zijn Deltaworx, probably the coolest student staffing agency on the market.

Op zoek naar een job om jouw pricy studentenleven te financieren? Of naar een manier om relevante werkervaring op te doen? Delta-work your way to the top!
Download onze Deltaworx app en ontdek ons ruim aanbod aan flexibele studentenjobs.
Graag veel afwisseling in je job? We’ve got you covered! Met onze Deltaworx app kies je zelf wanneer en voor wie je werkt.

Download, registreer & werk morgen. Easy as that.

#jobsessed #deltication.

Robert Half

Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt je bij het vinden van en interessante
studentenjob en/of een eerste werkervaring binnen finance en accounting, IT, legal, administratie, HR en
office support. Als een echte carrièrepartner staan we jou ook heel graag bij met advies & tips die je dichter
bi jouw droomjob brengen.

Ontdek welke vacatures wii voor iou in petto hebben!