IMBIT

Studentenvereniging Handelsingenieur in de beleidsinformatica en TEW major Beleidsinformatica

Oprichtingsjaar

2008

Clubkleuren

Blauw – Wit

Dé studentenclub voor handelsingenieurs in de beleidsinformatica. Onze troeven liggen veruit in het aanbieden van uitdagende workshops en interessante lezingen van topbedrijven. Elk jaar spenderen we veel energie aan het uitkiezen van de ideale partners voor onze leden.

Uiteraard is er naast het professionele aspect ook plaats voor het plezierige aspect. We zijn en blijven een studentenclub en bieden daarom ook verschillende events, zoals TD’s, soirées, kennismakingsavonden … aan waar de HIB- (en niet-HIB) studenten elkaar op een luchtige manier kunnen leren kennen. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de sportieve zijde van het studentenleven. Als voetbalploeg moeten we vast en zeker niet onderdoen in de Antwerp Student League.

Zijnde het bestuur van IMBIT kunnen we niet wachten om jullie, zowel HIB als niet-HIB studenten, te mogen verwelkomen! Indien je nieuw bent, je met enkele vragen zit, wilt meedoen met ons fantastisch voetbalteam, of je gewoon eens een tof babbeltje wilt slaan, twijfel dan niet om iemand van het praesidium aan te spreken. Je herkent ons aan de linten met een mooie kleurenmix van donkerblauw en lichtblauw. Tot binnenkort!