IMBIT

Studentenvereniging Handelsingenieur in de Beleidsinformatica en TEW major Beleidsinformatica

Oprichtingsjaar

2008

Clubkleuren

Blauw – Wit

IMBIT is dé studentenclub voor Handelsingenieurs in de beleidsinformatica, maar eigenlijk is iedereen die zin heeft in gezellige events welkom!

Wij bieden zowel professionele als studentikoze activiteiten aan, om jou perfect bij te staan naast je studies. Als de gezelligste studentenvereniging van Antwerpen bieden we een heel gamma van leuke activiteiten aan, zoals een kartingcup, bierbowling, maar ook een TD, een prachtig galabal, etc.

We kunnen natuurlijk ook de HIB-tournée niet vergeten, een onvergetelijke reis waarbij we ieder jaar naar een andere stad reizen. Zo gingen we al naar Boedapest, Berlijn, Dublin en nog veel andere steden!

Uiteraard maken we naast al dat leuke ook tijd voor enkele professionele evenementen.  Zo bieden we jaarlijks twee ‘Meet the boss’ speeddates aan, waarbij je in een informele setting onze partnerbedrijven kan leren kennen, om zo de ideale werkgever te ontmoeten. Daarnaast organiseren we ook tal van interessante (en IT-gerelateerde) workshops en lezingen.

Dus, HIB-student of niet-HIB-student, kom zeker eens langs op een van onze events om ons superleuk praesidium te leren kennen, met andere fantastische leden te praten en de tijd van je leven te hebben!

Tot binnenkort!

Groetjes, je IMBIT familie