AIESEC UA

Internationale organisatie voor leadership development via buitenlandse ervaringen

Oprichtingsjaar

1956

Clubkleuren

Blauw – Wit

AIESEC is een door jongeren geleide organisatie met een wereldwijd netwerk verspreid over meer dan 110 landen. We hebben een alumni-netwerk van meer dan één miljoen mensen.

We bieden vrijwilligerswerk en stages aan voor jongeren om hun leiderschapspotentieel te ontwikkelen.

Onze drie programma’s, Global Volunteer, Global Teacher en Global Talent, bieden unieke kansen aan studenten en jongeren tot 30 jaar. Door deel te nemen aan een van deze programma’s krijgen jongeren de kans om zowel zichzelf als de wereld om hen heen te ontwikkelen, met echte sociale impact op lokale gemeenschappen. 

In Antwerpen werkt een toegewijd team van studenten samen om deze internationale ervaringen te realiseren. We bestaan uit zes verschillende teams, waaronder sales, human resources en marketing. Binnen deze teams zullen we zowel mensen uit het buitenland ontvangen als binnenlandse studenten begeleiden bij het vinden en ervaren van hun ideale buitenlandse avontuur.

Bij ons leer je specifieke vaardigheden zoals tijdmanagement, probleemoplossing en netwerken. Je ontmoet mensen met vergelijkbare doelen, groeit als persoon en maakt deel uit van iets groters.