Kerst op UAntwerpen

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Vlak voor de kerstvakantie, wat traditiegetrouw voor de student de start van de blokperiode is, organiseert Unifac een laatste gezellig samenzijn voor zowel studenten als proffen, op de Universiteit. Andere verenigingen stellen er hun eigen kraampje op en bieden traditionele kerstlekkernijen aan studentvriendelijke prijzen aan. Dit gaat van warme chocomelk tot wafels en zelfs hamburgers of paella. Om dit evenement zo sfeervol mogelijk te maken, wordt het ieder jaar weer georganiseerd op het Hof van Liere, en gaat dit gepaard met een traditionele kerstbomenrace. Daarnaast krijgt iedere club de opdracht om zijn kraam zo leuk mogelijk aan te kleden, en bieden wij een prijs aan voor het gezelligste kraam. De opbrengsten van Kerst op UA gaan dan ook naar het goede doel, om zo het kerstgevoel nog meer aan te wakkeren. Verder wordt er een veiling aangeboden voor zowel studenten als proffen en kunnen zij die dat wensen genieten van een optreden van het Amahoro, het solidariteitskoor van de Universiteit Antwerpen. Als afsluiter wordt elke student uitgenodigd voor een kerstdiner in het studentenrestaurant.

Podcast 1/4 ft. Flo Windey

Onze eerste podcast op 2 december is direct een knaller van formaat. Heb jij al gehoord van ‘Flowjob’ op Studio Brussel of ‘Club Flo’ op VTM2? Dan is onze gastspreekster voor jou geen onbekende! Ze bevecht er taboes en praat zonder gêne over onderwerpen waar jongeren van wakker liggen. Flo Windey beantwoordt jullie ingestuurde berichten omtrent ‘daten & seks in coronatijden’.

 

 

Podcast 2/4 Mentaal Welzijn ft. TEJO

Samen met TEJO praten we over het ‘Mentaal Welzijn’ van jongeren tijdens Corona. Tijdens de podcast zullen twee studenten en twee psychologen jullie vragen en ervaringen bespreken én beantwoorden.