De Chips

Studentenvereniging voor de kotstudent

Clubkleuren

Geel – Wit – Groen

De Chips zijn ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Antwerpse studentenleven. Met de kotstudenten als doelpubliek proberen wij zoveel mogelijk studenten te helpen. Wij zullen je met open armen ontvangen als je met vragen zit over het kotleven, het uitgaansleven, als je op zoek bent naar andere leuke tips, of gewoonweg nieuw bent in Antwerpen en je mede-kotgenoten of sympathieke mensen wil leren kennen.

Naast deze heilige bron aan informatie kunnen we jullie ook warm maken voor onze geweldige activiteiten. Wij proberen onze leden zo vaak mogelijk ontspanning en plezier aan te bieden tegen studentikoze prijzen, het leven in Antwerpen is immers niet zo goedkoop en ook hier proberen wij ons voor in te zetten. Zo zijn er de woensdagavondpubs in ons stamcafé de Schacht, de onvergetelijke cantussen, filmavonden, bierbowling, kroegentochten, quizzen, de gezellige BBQ’s in onze tuin en de legendarische Chips TDs, niet te missen knallers van formaat.

Daarnaast bieden we ook een dagdoop aan voor zij die hun uithoudingsvermogen wensen te beproeven. Onze dagdoop is een perfecte manier om je medestudent beter te leren kennen en nieuwe vriendschappen te smeden. De schachten die deze ultieme beproeving doorstaan, zullen eeuwig gerespecteerd worden en mogen zich (na de ontgroening) trotse Chips commilitones noemen.

Kortom de Chips heeft alles wat je verwacht van een gezellige studentenclub, twijfel niet en kom zeker en vast eens een kijkje nemen in onze heilige tempel, café de schacht!