Werk tijdens je studies als privéleraar

Het leven van een student staat vaak volledig volgepland. Naast het studeren en naar school gaan zijn er vaak ook buitenschoolse activiteiten waar de studenten hun agenda mee willen vullen, echter zullen deze activiteiten meestal geld kosten. Het is geen verrassing dat het studentenleven financiële uitdagingen met zich meebrengt. Om hiervoor dit te kunnen
betalen gaan de meeste studenten opzoek naar een studentenjob in een restaurant of winkel.

Echter hebben we een betere oplossing: Bijles geven via Superprof!
Lees verder en kom er alles over te weten.

Via onze organisatie Superprof kunnen studenten doorheen hun studies zelf andere medestudenten helpen en hen verder begeleiden in het doen slagen van een vak. Heb je een passie of beschik je over unieke competenties die je graag wilt meedelen? Superprof is voor je geknipt!
Je bent volledig vrij om te kiezen waarover en wanneer je les wilt geven! Hierdoor kun je het extra werk als privéleraar combineren met je rustigere studieperiodes, of op de momenten van de dag die jou het beste uitkomen. Je hebt er zelf de controle over.

Je competentie lesgeven

Naast het krijgen van voldoening in het delen van kennis, hebben bijles leraren nog een
aantal voordelen bij het geven van privélessen:

 • Je werkschema zal flexibel zijn
 • Je helpt andere studenten slagen voor hun vakken of leert hun nieuwe vaardigheden
  aan.
 • Kennis doorgeven van verschillende vakken
 • Voel je nuttig door betekenisvol werk te doen
 • Nieuwe contacten leggen en deze kunnen onderhouden
 • Werken aan soft skills zoals: geduld, lesgeven en luisteren

Het grootste voordeel: Verdien er extra geld mee voor je studentenleven!

Dit zijn slechts voorbeelden van het geven van privélessen. Privéleraren die er zelf aan beginnen, kunnen andere, meer persoonlijke voordelen ervaren. Je eigen planning maken en de extra verdiensten van bijles geven zijn hierbij de perfecte ingrediënten voor een succesvol studentenleven. Daarom is het worden van een privéleraar ook een zeer aantrekkelijke optie
voor studenten die verschillende vrije uren per week hebben.

Troef van bijlessen geven

Tegenwoordig ervaren veel kinderen en jongeren moeilijkheden op school, vooral met vakken als natuurkunde en wiskunde. Dit leidt ertoe dat zowel de leerlingen als hun ouders de hulp van privéleraren via Superprof inschakelen voor begeleiding bij huiswerk en studie.
Jij, die jarenlang heeft gestudeerd op een kwalitatief niveau, bezit waardevolle kennis die van onschatbare hulp kan zijn voor een middelbare scholier, die zijn cijfers graag wilt zien verbeteren.

Een leerling heeft hierbij soms simpelweg een privéleraar nodig om de concepten, theorieën en modellen die bij elk onderwerp aan bod komen, helder te begrijpen. In andere gevallen zoeken ze begeleiding naar een geschikte studieroutine of zijn ze eenvoudigweg opzoek naar het bijleren van nieuwe competenties.
Superprof is het uitgelezen platform om te starten met het geven van bijles en anderen te helpen. Wacht niet langer!

Bijles geven via het online platform van Superprof

We raden elke student die graag wat extra geld tijdens studies wil verdienen en zijn of haar competenties wil onderwijzen, om vandaag nog een gratis profiel als privéleraar via het online platform van Superprof aan te maken.
Dit is namelijk de enige stap die nodig is om in contact te komen met studenten die privéles nodig hebben. Op deze manier zul je ze kunnen helpen en begeleiden bij het behalen van hun beste punten op hun volgende toets of zelfs examen!

Het betekent dan ook dat je van grote waarde bent voor je leerling in zijn of haar ontwikkeling.
Bij het aanmaken van het account krijgt de bijlesleraar de mogelijkheid om lesadvertenties van zijn of haar verschillende diensten te schrijven. Hierin kun je zo gedetailleerd als je wil aangeven over welke onderwerpen waarin je in excelleert, waarin je les kan geven en wat je persoonlijke ervaring ermee zijn. Ook kan je vermelden waar en op welke manier de lessen plaatsvinden. De keuze is aan jouw:

 • Aan huis
 • Bij jouw thuis
 • Via webcam

De laatste stap die je moet voltooien voordat je lesadvertentie online komt te staan, is bepalen hoeveel je per uur wilt verdienen. Je bepaalt hierbij volledig zelf je uurtarief! Je hebt daar volledige vrijheid in.
Wacht dus niet langer en neem vandaag nog de eerste stappen naar het worden van een privé leraar!

Neem een kijkje op onze site: https://nl.superprof.be/